Part of the Midis Group

 

Rešitve

 

Symantec Backup exec


Programska oprema Symantec Backup Exec je zmogljiva, prilagodljiva programska rešitev za enostavno ustvarjanje varnostnih kopij, obnavljanje varnostne kopije po okvari sistema ter za zaščito celotnega sistema, ne glede na to ali gre za navidezno ali fizično okolje ali za kombinacijo obeh. Backup Exec uporablja moderno tehnologijo za ustvarjanje varnostnih kopij lokalnih ali oddaljenih podatkov na skoraj katerokoli napravo za shranjevanje, vključno z magnetnim trakom, diskom in oblakom. Obnovitev podatkov poteka hitro in učinkovito. Z nekaj preprostimi kliki lahko hitro poiščete in obnovite posamezne datoteke ali programske objekte, uporabniške programe, virtualne naprave in strežnike, neposredno iz pomnilniške naprave na kateri je varnostna kopija.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/backup-exec/?fid=backup-exec

 

Symantec Endpoint Protection


Čas je za še bolj učinkovite rešitve, kot so samo protivirusni programi. Ciljno usmerjenih napadov in stalnih naprednih groženj ni mogoče ustaviti le s protivirusnimi programi. Različne grožnje zahtevajo večplastno in inteligentno zaščito na končni točki. Symantec Endpoint Protection ponuja nepremagljivo varnost, odlično zmogljivost in podporo za virtualna okolja. Kot vplivna mednarodna globalna mreža, Symantec proaktivno išče nevarne datoteke in takoj zmanjšuje grožnjo za sistem že v istem dnevu (zero-day threat) ter pri tem ne upočasni delovanja sistema.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/endpoint-protection

 

Symantec NetBackup


Predstavlja prihodnost v zaščiti virtualnih podatkov. Symantec NetBackup z V-Ray tehnologijo ponuja zmogljivo, samodejno in obvladljivo zaščito v navideznem okolju, ki skalira - kjer tisoči navideznih naprav in petabajti podatkov predstavljajo standard in kjer programsko definirani podatkovni center in IT storitve predstavljajo standard za prihodnost. Podjetja zaupajo družbi Symantec.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/netbackup

 

Symantec Enterprise Vault


Enterprise Vault, je vodilni v svetu integriranega arhiviranja vsebin, ki uporabnikom omogoča shranjevanje, upravljanje in odkrivanje nestrukturiranih informacij v celotni organizaciji. Gre za najbolj razširjeno programsko opremo za arhiviranje vsebin, ki uporabniku pomaga pri odkrivanju podvojenih informacij na viru, za zmanjšanje stroškov, samozavestno brisanje podatkov in učinkovito odkrivanje informacij.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/enterprise-vault

 

Symantec Endpoint Encryption

 

Symantec Endpoint Encyption z uporabo PGP tehnologije poskrbi, da je disk učinkovit in da so odstranljivi mediji za shranjevanje vsebin zakodirani in sposobni integracije s programsko opremo Symantec Data Loss Prevention, kar omogoča še boljšo zaščito. Intuitivno upravljanje na nivoju podjetja, omogoča razporeditev in funkcije, ki temeljijo na skladnosti, posebnih in običajnih poročilih, ki omogočijo skrbnikom hitro zaščito sistema, za primer izgube ali kraje podatkov.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/endpoint-encryption

 

Symantec Data Loss Prevention


Programska oprema Symantec Data Loss Prevention je celovita rešitev za odkrivanje, spremljanje in varovanje podatkov, ne glede na to ali so shranjeni ali se aktivno uporabljajo na sistemskem omrežju in na poti do omrežne končne točke.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/data-loss-prevention

 

Symantec Storage Foundation


Programska oprema Veritas Storage Foundation družbe Symantec poveča učinkovitost prostora za shranjevanje, dostopnost in zmogljivost na različnih operacijskih sistemih, virtualnih tehnologijah in strojni opremi, za zanesljive zasebne oblake. Storage Foundation vključuje tudi Veritas Operations Manager programsko opremo, ki aktivira prožno in agilno infrastrukturo, zmanjšuje stroške shranjevanja z odstranjevanjem podvojenih informacij, stiskanjem, “thin provisioning” in shranjevanjem v nivojih. Programska oprema vam ponuja standardno zbirko orodji programske opreme Veritas Operations Manager, zmogljive platforme za upravljanje.  Storage Foundation vam omogoča izvedbo katerekoli spremembe v infrastrukturi shranjenih podatkov, vključno z operacijskim sistemom ali preseljenimi zbirkami, ne da bi s tem vplivali na dostopnost aplikacij.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/storage-foundation

 

Symantec Cluster Server


Veritas Cluster Server skrbi, da vaše najbolj pomembne aplikacije delujejo neprekinjeno (24/7), brez intervencij in avtomatizira načrt za obnovo po nesreči, s predvidljivimi rezultati in učinkovitostjo. Cluster Server ponuja popolnoma varen način za odkrivanje tveganj za dostop do aplikacij in avtomatizira obnovitev aplikacij po nesrečah.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/cluster-server


Veritas Operations Manager


Veritas Enterprise Operations Manager družbe Symantec je centralno in operativno naravnano orodje, ki izboljšuje ravnanje s pomnilniškimi napravami, gručami strežnikov, dinamičnimi visoko razpoložljivimi aplikacijami in je primerno za uporabo na različnih aplikacijah, strežniku in virtualnih shranjevalnih platformah.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/veritas-operations-manager

 

Symantec Control Compliance Suite


Zbirka Symantec Control Compliance Suite zagotavlja poslovno zavedanje o varnosti in tveganju, tako da so stranke sposobne uskladiti prioritete varovanja za današnja kompleksna IT tveganja in izzive skladnosti. Avtomatizira neprekinjeno ocenjevanje in zagotavlja enotna mnenja o zaščiti in šibkih točkah. Zbirka Symantec Control Compliance Suite omogoča strankam, da izboljšajo varnost podatkovnih centrov, dajo prednost sanaciji, omogočijo varen prehod na programsko definiran podatkovni center in podpira neprekinjeno presojo varnosti na spletu in neprekinjen nadzor.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/control-compliance-suite


Symantec Mobility: Suite


Symantec Mobility Suite je zaupanja vredna zaščita na nivoju naprave, aplikacije in podatkov. Zbirka zagotavlja, da so podatki podjetja izolirani in zaščiteni pred uhajanjem podatkov, škodljivim programjem in nepooblaščenim dostopom.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/mobility

 

Symantec Messagin Gateway


Symantec Messaging Gateway zagotavlja varnost vaših prejetih in poslanih elektronskih sporočil, protivirusno zaščito in zaščito proti neželeni elektronski pošti, napredno filtriranje vsebin, zaščito pred izgubo podatkov in šifriranje elektronske pošte. Prepozna več kot 99% neželenih elektronskih sporočil, z manj kot eno na milijon napačno identifikacijo. Zavaruje vašo elektronsko pošto in se hitro odziva na nove nevarnosti.

 

Za več informacij, obiščite spletno stran: http://www.symantec.com/en/uk/messaging-gateway